Födelsedagsfirande

I helgen firade vi min födelsedag med drinkfrosseri hemma hos mig innan vi åkte vidare in till stan (KB såklart). På KB körde jag stenhårt på mitt "jag-fyller-faktiskt-år-så-köp-mig-en-drink"-kort. Fungerade skitbra trots att jag fyllde år för 2 veckor sen. Fett! Kvällens sjukaste var när en bimbo på typ 30 bast får spel i kön (anledning okänd) och spottar vakten rakt i ansiktet! Oooo jag trodde han skulle mörda henne men han behöll sitt lugn och bara kastade ut henne. Blondin som hon var så börjar hon skrika "Jag ska polisanmäla dig din djävel. Någon som kan numret till polisen?" Varpå jag högt och tydligt svarar "eh...112 (din dumme jävel)" som följs av massa fnitter från andra köande och många "shhhh...Anna!" från mina vänner. MEN HELT SERIÖST, det är nästan värre än när min pojkvän krockade, förlåt...blev påkörd och tjejen i den andra bilen tar upp sin mobil och ringer 118 100 och frågar efter numret till 112. Haha! Det är ju helt sinnessjukt roligt! Hon var antagligen också blond.

Men åter till lördagen så var det en mycket trevlig kväll. Ett stort tack till alla som bidrog till att den var det. Den bästa presenten fick jag dock av min man när jag kom hem på natten. Nä inte det utan att han hade städat ALLT så lägenheten inte längre såg ut som det kaos vi lämnade den i och han hade ställt in en stor flaska Ramlösa till mig bredvid sängen. Ängel.


True Blood!

The nerd is back (=jag)! Min lillebror har snackat om serien True blood hur länge som helst och nu ska den börja gå på TV i Sverige. Är dock lite förvånad över att SVT valt att köpa in den. Med vampyrhysterin som Twilightvågen fört med sig så trodde jag att den skulle gå på typ 5:an men SKIT SAMMA för på SVT kan ju alla se den! Jippi!

Suck, jag är en riktig vampyrnörd. Enda sedan Buffy the vampireslayer gick på eftermiddagarna när man kom hem från skolan. (Ja, jag vet att jag skrev att jag tittade på Blossom då men jag tittade på Buffy också!) Buffy och Angel var i mina ögon det perfekta paret och GUD vad jag bölade när de gjorde slut... Hoppas jag inte blir lika beroende av True Blood som jag var av Buffy och är av Twilightserien... fast jag måste ju erkänna att jag har oddsen mot mig...


Missa inte True Blood imorgon (onsdag) på SVT1 kl. 22:00!

Nostalgitripp

Idag fastnade jag för en status på Facebook, Bonnie undrade vad som hade hänt med bland annat Feven. Kommer ni ihåg henne? Hiphopens 10 budord och bränn BH. Jag tyckte hon var skitcool när han kom och skulle ju också såklart ha en sån där cool turban. Fy fan vad dum jag såg ut. Tur att det inte finns några fotobevis och att min nya stil bara höll i sig en vecka eller så.

Vidare kom jag och tänkta på andra saker som kom och försvann under denna perioden. Hanson eller Bröder Hanson. Jag har helt tokkär i mellanbrosan Taylor och hade alla skivor (till och med julskivan) och väggarna i mitt rum var täckta av planscher. Vad gör dom nu? Googla? JA! Taylor är gift sen 7 år tillbaka och har producerat typ 10 ungar. Mmmplopp?

Jag kom också att tänka på Blossom. Det gick på TV när man kom hem från skolan! Brukade titta på det när jag käkade som man alltid gjorde efterskolan då man var SVINHUNGRIG för skolmat, det kunde man ju inte äta. Är det någon som sett henne i något förutom just Blossom?

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Blosson, Feven, Hanson, Systrarna Graaf och allt annat onödigt och nostalgiskt skit man kan hitta på youtube. Peace out!



94 dagar kvar



Tillägnad Mollan, Emelie, Lina och alla andra som längtar lika mycket som jag!

Ser framåt och bakåt

Sommaren är slut. Cissi har flyttat till Karlstad och Jullis har flyttat till Växjö. Det känns som det var igår vi firade Julias student, jag, Karro och Cissi. Cissi ja, som precis hade flyttat hem från USA då, och nu borta igen. Karro bara är ute och reser med sin pojkvän och jag saknar henne supermycket! Lina har opererat sin fot och är ett kryck-retard ett par veckor till :-). Danne är dum i huvudet och gör bara precis tvärt om allt jag säger. Jag (ska vara) = boss. FATTA! Lillebror är i Tokyo. Jessica ska börja jobba i Danmark.

Jag är hemma.
DEPRIMERANDE!
Skjut mig.

Måste sluta tycka synd om mig själv och ta mig i kragen. Så! Tagen i kragen som jag är så har jag börjat tänka på vad jag önskar mig inför mitt och Karros födelsedagskalas! Här kommer ett litet pot pourri med saker jag önskar mig. Bilderna är från cocco.se och kitsch.se 


Födelsedag avklarad? Check!

Då var dagen D över utan blodvite eller andra obehagligheter. En lugn dag med många gratulationer och fina presenter. Roligaste var såklart kladdkakan med "God Jul" som jag fick av min kollega Anna. Bra att du håller koll på min blogg. Gav ju dig idéen till en ypperlig "julklapp". Fick bland annat de två senaste Disneyklassikerna och till en filmnörd som jag som samlar på Disney så var detta ett mycket uppskattat bidrag till samlingen.
 
Trodde jag skulle få en lugn födelsedag men 17.50 blev jag hämtad med bil av min svägerska. transporterad ner till Restaurang Shakespear där mina föräldrar hade ordnat överaskingsmiddag med  föräldrarna (såklart), svägerskan, svärföräldrarna, sambon m.fl. Som vanligt så hördes vi mest men denna gången syntes vi också mest då svärmor hade med sig egna bordsdekorationer till restaurangen. Dessa var bl.a. serpentiner, svensk flagga (bordsstorleken), ballonger och fjäderklädd mask och m.m.t barnkalasanda delux. Föräldrarna hade ju inte heller dragit ner på attiraljerna då hela middagen var hemlig tills 10 min innan, vilket innabar att jag i överraksningsfesters anda såklart var helt underdressed jämfört med alla andra i min star wars t-shirt och shorts. Tack för det...

Min födelsedag var underbar och allt en flicka kan önska sig. Tack!


Infödda badjävlar



Är folk helt jävla dumma i huvudet? På guldkusten? Svar: Hell yes! Är det inte ganska uppenbart att man har någon form av behov att visa sig naken när något så minimalt som badkläder känns störande under sitt morgondopp? Känns som spel gallerierna för att ursäkta sitt flashande. Hittar på egna regler för att få badbryggan för sig själv tills man badat färdigt? Arrrg! Känner man sig besvärad av att ha andra badande runt omkring sig när man leker undervattensblottare så har jag ett bra tips: TA PÅ DIG BADKLÄDER. Jag tappar min tro på mänskligheten... Bada hur du vill, våtdräkt, naken, latexstring, whatever, men låt inte dina perversa böjelser gå ut över andra. Dumbasses!

(läs hela artikeln här)

Delivery!

Ooooo. Paket i brevlådan. Vad kan det vara? Jo, mitt efterlängtade linne från Kan Dee. Skitsnyggt! Ser det som en förtidig födelsedagspresent till mig själv. Jippi! Jag fyller snart år. HATAR DET! Avskyr att behöva bli äldre. Men jag lever ju efter eighteen til I die mottot så jag behöver väl inte oroa mig. Ålder sitter i huvudet...eller? Jag älskar ju allt annat med födelsedagar; presenter, gratulationer, uppmärksamhet och sötsaker! Eller kanske inte allt annat för jag giller ju inte tårta. Har sedan jag var liten alltid önskat kladdkaka istället för födelsedagstårta...ha! Det påminde mig om en grej till jag älskar med födelsedagar; man får bestämma hela dagen!

Ja detta visade ju att det uppenbarligen finns fler fördelar med att fylla år än nackdelar. Om man bara kunde göra något åt åldrandet. Från och med i år ska jag inte kalla det min födelsedag utan Julafton II. HA! Problem solved!


NÖRD

Ja, jag är en nörd själv. Det erkänner jag. Jag älskar Sagan om Ringen, Harry Potter och Twilight, både böckerna och filmerna. Min hund är till och med döpt efter en Star Warskaraktär. Min bror köpte ett trollspö till mig på en science fictionmassa (Sirius Blacks). Jag diggar verkligen serietidningsfilmer och Marvel typ Sin City, Batman, Ironman och liknande. Ja, jag älskar väl film överlag, speciellt på bio! Jag är väl en übernörd.

MEN! Detta är att ta det över styr; www.moviemistakes.com Att sitta och granska filmer, scen för scen, filmruta för filmruta för att sen peka ut hur dåligt det är med alla tabbar. Get a life! Njut av filmen istället och använd era felsökarögon till något viktigt istället. Typ granska Sverigedemokraternas partiprogram. Där kan jag lova att ni hittar fler än 297 (som man gjorde i The Shining). Tsss... dumbasses!




Längtar som FAN tills denna kommer

Nytt hår!

Nytt hår, men inte rött som det var tänkt. Visade sig att hon som "fixade" mitt hår sist pajade det fullständigt. Kommer ni ihåg de förfärliga ketchup/senapslingorna som sen fick färgas över med svart? Allt det färgandet (eftersom hon inte kunde göra rätt från början) resulterade i att jag inte ens kan avfärga mitt hår nu! Det är så många lager att min frissa sa att det inte skulle bli snyggt så vi satsade på något helt annat i stället. Lite rufsigare och rockigare med ljusare och rödare partier men fortfarande nästan svart. Det blir aldrig som man tänkt sig. What next? Slutar med att jag kommer hem med en tacky piercing i ögonbrynet istället p.g.a.jag har för liten näsa eller nåt... Nästa gång ska jag fan bli rödhårig. Kosta vad det kosta vill!




Blev lite mer Kristen Stewart istället!

Ray of light

Använder K's fantastiska uttryck; BRITNEY KAN PACKA BAJS! Fy faaan vad Madonna var bra! Jag är fortfarande helt lyrisk! Det var allt som Britneys konsert inte var; live, proffsig, överraskande, omväxlande och ja...en jävla bra show helt enkelt. Britneys var playback och samma scenjuck i 2 timmar. På Madonna vågade jag knappt blinka för jag var rädd att missa något och jag är halvdöv för att jag vägrade använda öronpropparna (tyckte det var en skymf mot framträdandet) trots att musiken var svinhög.

Som vanligt hade vi underbara platser. Så när som längst fram på planen precis bakom golden cirkle. Detta fick vi köa från kl. 16.00 för. Dj:n/förbandet började spela 20.00 och höll på 45 min. Efter det började det enda dåliga med showen: det eviga väntandet. Efter att köat 4 timmar + 45 min dj är du ganska redo för att Madonna ska träda in. Men neeeeej, då var det något tekniskt fel så Madonna kom ej igång förrän kl. 22.00. Något drygt att vänta mellan 20.45-22.00. Höll fan på att somna men när hon väl körde igång var de dåliga stunderna som bortblåsta. Hade fan kunnat vänta dubbelt så länge på den showen!! Suck. Det var såå bra! Da capo tack!


Oj. Så exalterad över Madonna att jag glömde berätta att vi var på Liseberg också. Detta var också superkul. Älskar karuseller.






Utanför Ullevi i väntan på att insläppet ska börja


DJ:n / Förbandet


2 av hennes dansare kan inte hålla sig utan kommer upp på scenen och freestylar


56.000 pers. Mäktigt!


Nu börjar det...wiiiii






En av många artister som medverkade i showen, här Pharrell


Sjukt pulig bil och Kanye West






Tribute till M. Jackson och final. Oförglömligt. Nästa konsert för mig blir förhoppningsvis P!nk i höst. Älskar det!

Fyra år.

Idag har jag och min Danne varit tillsammans i 4 år. Tiden går så sjukt fort! Vi har redan varit förlovade i 7 månader också. Tiden går så jävla fort! Dags att börja planera bröllop kanske? Jag har ett par gånger tagit tag i planerandet, köpt tidningar, kollat på nätet o.s.v. Överallt står det att man som brud måste tagga ner och låta brudgummen vara med i planerandet. Varje gång jag lägger fram det förslaget till min fästman börjar hans ansikte växla färg; grön, lila, blå och avslutningsvis kritvit. Då vet jag att han ännu inte är redo att planera med mig. Så jag fortsätter i min takt. Jag vill inte ha en traditionell bröllopstårta och har hittat tre favoriter. Vilken är snyggast?


Po ein tiisdá?

För att låta som Johan Glans; Po ein tiisdá?? Ja på en tisdag bestämde sig Karros pojkvän att han skulle ha en middag. Vi skulle vara där kl. 19.00. Jag fick sms kl. 17.00 med förfrågan om jag skulle med. Framförhållning någon? Det var ett jättetrevligt initiativ så jag kör hem en runda och byter om, sen ner mot Ljunghusen. Väl där så var det ju jättemånga som skulle dit och alla drack vin och festade UTOM jag som inte alls fattat innebörden med middagen och körde dit. Suck. Trots min nykterhet var kvällen otroligt trevlig. Kan dock bero på att jag upplevde någon form av placeboeffekt och kände mig full trots att jag bara drack sockerdricka. Min kropp måste ha varit i någon form av chock att vara så nära litervis med vin utan att få i sig något. Vaknade med en placebobakfylla också men det berodde nog mest på för få timmars sömn. Jag hatar att stiga upp tidigt! Hade jag fått bestämma hade jag bara jobbat kväller. Puh! Nu ska jag gå och powernapa på min middag. Godnatt!


Princess Leia



Vill man veta det när ens hund är döpt efter en Star Warskaraktär? Ja det var jag som valde namnet men det va fan så mycket bättre än Dannes alternativ Killer. Leia är inne i någon spökperiod nu eller nåt för hon får spel på sjukt märkliga saker. Att hon skäller på främlingar och andra hundar är kanske inte så jävla ball men det bara att träna bort men igår ballade hon ur på en papperspåse som hade stått framför henne i 15 min men helt plötsligt kunde det inte gå för sig. CP men ett jävligt sött sådant.


Ny look

Bokade tid hos frissan idag. Dags för förändring. Jag har varit svarthårig väldigt länge nu och tycker det är dags för att bli rödhårig igen. Sist jag var det var väl någon gång under gymnasiet. Då hade jag svart underhår och tomterött överhår, sen blev det helrött och sen blev det svart med röd lugg. Just det! Det hade jag ju faktiskt i julas också. Tsss....tiden går fort. Jag vill göra en ny tatuering också, på foten men har inte kommit på något motiv ännu. En piercing hade också varit snygg. Pratade med chefen om det var ok eftersom jag är receptionist. Han sa lite kryptiskt: "Så länge det ser fräscht ut." Det var ju inte direkt ett ja...men inget nej heller! Tada! Kryphål!


Lite rödare får det nog va så det inte blir mesigt och lite mer lugg



Näsa eller mun...hmm?

Lördag = f*cking guldstjärna!

Vilken kväll, vilken kväll, VILKEN KVÄLL! Klockren! Det var så ball!! Varför låter jag någonsin någon övertala mig att gå någon annan stans än KB? Omväxling förnöjer inte! Stället har ALLT. Igår spelade de svinbra musik, där var jättemycket folk, inga pack utan bara coolt folk. Mycket ögongodis, mycket jäger/redbull (och Captain Morgan såklart), inget bråk... perfekt. Kvällen förgylldes också med att min man följde med ut. Det händer inte ofta och vad som händer ännu mer sällan är att vi lyckas hålla oss vänner när båda är packade. Och för att riktigt understryka hur perfekt det var så hade jag en PERFEKT fylla vilket resulterade i en ickeexisterande bakfylla idag. Woohoo! Det händer aldrig! Jag behöver typ bara titta på en vinflaska för att ha huvudvärk dagen efter.På tal om bakfylla så såg jag och Danne precis "The Hangover". Jävligt ball film men jag förstår inte vad som var så speciellt med deras bakfylla? Vad de var med om brukar jag kalla söndag.  Hahaha...tragiskt?


Nu ska vi till stranden och grilla!

All I wanna do is pang, pang, pang, klick, pling and take your money.

KB KB KB KB KB

WOOHOO! Dags för utgång och till mitt favoritställe dessutom! Oj oj oj vad jag är laddad! Men älskade pojkvän ska också med ut och det händer ju en på miljonen! Ses i dimman!

Peace out bitches

RSS 2.0