This is it!


[this+is+it.jpg]
Väldigt avundsjuk på Karolina och Martin som ska se den idag. Jag får nog vänta tills helgen. Får nöja mig med fantastiska True Blood ikväll på TV och det är inte illa det!!


Sexparty

Helgens bravader bestod till mesta del av Sexparty hos Jessica. "Men Anna, det heter väl inte 'Sexparty'?!?!". Det är helt sjukt hur många som trodde att jag skulle på nån swingersklubb/gruppsexträff/liknande. Är det verkligen det första man tänker på när någon säger 'sexparty'? Vad ska jag kalla det då? En-tjej-kommer-och-visar-diverse-sexleksaker/hjälpmedel-fest. Nä, jag kallar det vad det är....ett sexparty. Det var ganska  pinsamt kul faktiskt... efter ca 5 jäger/redbull och en flaska vin. Då var det kul. Innan dess kunde jag inte sluta fnissa. HELT SJUKT! Jag kände mig som en 13åring på sexualkunskapen i skolan. Jag kunde verkligen inte sluta fnissa!! Men det löste jag med alkohol. Perfekt.

Agneta från Staffanstorp visade diverse klet och smet, dildo med eller utan vibb (som man för övrigt ska testa på näsan?!?!) m.m. Sen skulle man sitta med en jävla varukatalog och välja ut vad man skulle köpa och vid denna tidpunkt ville min promillehalt och min plånbok helt olika saker! Så! Där tar historien slut. Jag tyckte nog att hela upplevelsen var ganska pinsam men då har man gjort det också. Förresten så var det heller ingen som trodde på att detta var mitt första sexparty när de väl förstod vad jag menade... bör jag kanske tänka om hur jag presenterar mig själv för omvärlden? Hmmm...

De bara anföll från alla håll och kanter. Hjälp!



Saknade dock denna twilightdildo som Kenza skrev om för ett tag sen (läs här). Hade Agneta från Staffanstorp haft denna hade jag lätt köpt den...hahaha. Kall och glittrig precis som Edward Cullen. Nä, snacka om att dra saker och ting för långt. Förresten så är det 23 dagar kvar till premiären av New Moon. Längtar!!


Småbarnsföräldrar

Småbarnsföräldrar suger! Kan verkligen hela livet börja kretsa kring en lila liten klump bara för att den kom från dig? Bajs kommer också från dig. Det är iofs brunt och inte lila... Nä jag bara skämtar. Jag ska inte dra alla småbarnsföräldrar över en kam men som en av två dansfröknar till ca 150 barn (= minst 300 föräldrar men antagligen fler så som folk skiljer sig till höger och vänster) så får man mer än nog av den puckade delen av skaran.

EXEMPEL: Vi har gett föräldrarna följande info inför avslutningsshowen. Verbalt och 2 ggr skriftligt. "Varje familj får 2 st biljetter gratis. Vill man ha fler biljetter till exempelvis syskon, mormor, morfar m.fl. kan man köpa dessa i receptionen. Observera att ALLA som ska titta på showen måste ha biljett. INGEN kommer in utan biljett. Anmäl att din barn ska vara med på showen..." bla bla bla. Sen får man ett mail där föräldern skriver:
"Hej. Mitt barn ska vara med på showen. Jag (mamma) och pappa ska titta på showen. Ett syskon ska också med men hon behöver väl ingen biljett?" WTF?!?!?!?! Hur kan man inte fatta!!! "... ALLA som ska titta på showen måste ha biljett. INGEN kommer in utan... " Det går inte att misstolka!!! Sjut mig! Spraymåla väggen med min hjärnsubstans!!


Fredag

Äntligen fredag men what to do, what to do? Jag hade begränsat det till 2 val. Idol eller bio Upp. Utröstat blev Millennuim i Höllviken.



Vad vann? Att välja mellan idol och Disney är för mig som välja mellan...
eh... Kladdkaka och morotskaka! (Fetto)



Man fick fett puliga brillor. Ja, jag vet att jag är sjukt efter men detta var faktiskt min 3D-premiär! Upp var superbra! En film som jag kommer se 1000 gånger till när den kommit på DVD. Fan vad jag älskar Disney! Jag bölade som en gris, frustade av skratt, och höll på att pinka på mig när det var läskigt = MVG av mig! Ha!

Något jag också älskar är TV4 Play. Tack GODE GUD för TV4 Play! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Idol och sen ska jag skratta gott åt Mammas Pojkar. Godnatt


Mammas bitch

Slår Malins blogg huvudet på spiken eller vad? Haha!


Jag = nörd?

The Wizarding World of Harry Potter öppnar i Orland till våren. Nörjespark med 81.000 kvadrat i HP tema där du bland annats kan gå runt på Hogwartz, flyga på en hippogriff och besöka "The Three Broomsticks". Helt sjukt kul ju! Jag älskar Harry Potter och tycker detta är en helt fantistisk idé. Wingardium Leviosa!


Problem med kulorna?

Runda saker och jag går inte riktigt ihop idag. Allt började igårkväll när jag var hungrig innan jag skulle lägga mig. Öppnade kylen och eftersom både jag och min sambo tror att den andra ska handla (eller kanske mamma?) så består den av:
- 1 halv rödlök
- 2 halvfulla bag in box
- 7 öl
- 3 xider
- ketchup, senap och tacosås
- batterier
- nån skum lite plastflaska med något svart i (misstänker nåt meckeri, typ klister)
- 2 ägg

Jippi. Ägg hade varit gott. De var jättegod (och runda) ända fram till kl. 04:20 då de kom upp igen. Så fortsatte hela morgonen och någon gång under mina många bussköringar åkte min piercingkula ut. Ball. Mycket bra gjort jävla torpare till piercare. Exakt 8 dgara satt mögkulan i. Och eftersom hålet då bara läkt i 8 dagar så gjorde det svinont att försöka pilla dit någon form av substitutkula. Så nu sitter jag här med bara en ring utan stoppkula. Suck. Imorgon ska jag till India och byta ut skiten till något smycke utan kula (hata kulor!).

På tal om kulor, om min hund varit en pojke så hade fan kulorna åkt nu. Så jävla störig. Hon har en studsboll stor som en femma som hon bara älskar. Trots det puttar hon hela tiden in bolljävlen under soffan och ylar tills man tar ut den. Detta har hänt ca 563 ggr hittills idag men kvällen är ung (skjut mig).

Åter till piercingar så känner jag att sen jag gjort min lilla, lilla ring så ser folk på en som om man såg ut såhär:


det är för fan bara en smiley :-) Peace out

På lite bättre humör nu

Är mycket gladare nu när jag fick kräka av mig lite.


hehe


Falsk

Om du inte håller med mig om mina åsikter, inte tycker att mina kommentarer är lämpliga så är det helt OK att säga det till mig. Be mig hålla käften, ge mig en rak höger, gör vad du vill men stå för fan inte och håll med mig för att sen vända kappan efter vinden och byta sida på ett ögonblick. Det är fegt, falskt och hyckleri ända ut i fingertopparna.

Jag står för vad jag säger, tycker och tänker. Jag bryr mig inte om du håller med mig. Du får väl tycka vad fan du vill. Men istället är du falsk.  WTF? Går vi i fucking 5:an eller? "Min favvofärg är blå", "Min med!!", "Nä jag bara skoja, min favvo är röd", "ehh...hehe. Min med" FUCK YOU rent ut sagt. Har du inte balls nog att säga emot mig så har jag ett jävla bra tips. KNIP KÄFT.

Världen är full av idioter som inte tar ansvar för någonting. Jag var lyckligt ovetande tills du kom och böla. Nä men Anna, var det verkligen nödvänligt att skriva det i din blogg? Newsflash. Inget har bett dig läsa min blogg så fuck off.



Bloggtorka

Har typ jobbat, festat och sovit bort minnet av att jag faktiskt har en blogg. Sen jag skrev sist har jag hunnit med att vara sjukt (ovanligt), jobba, premiären av Funky Kidz, BodyCombat 41, KB, fira Karro, KB, fira Lina, KB, köra buss en hel jävla söndag (snacka om slöseri på liv) m.m.

Inga stora nyheter alltså. Fast jag har jävligt roligt åt tv4:as kommande program "Mammas pojkar". Någon mer än jag som känner att de gett oidipuskomplex ett ansikte? Din mamma ska bestämma vem du ska ligga med... DIN MAMMA?!?!? Jag trodde att internetdejting var så lågt man kunde sjunka men jag är den första som erkänner att jag hade fel...


RSS 2.0