OMG!

Jag måste vara den mest egenkära jävla bitchen i universum. OK. Varning för fylleinlägg! Klockan är lite över 24:00 en fredag. Cissi är hemma från Karlstad och vi delar på en bag-i-box jag, Karro och Cissi. Vi sistter och diskuterar ditt som datt då jag plötsligt frågar Karro om hon har pratat med Julia något den senaste tiden. Karro svarar att hon pratat med henne på sin födelsedag. ...(pinsam tystnad)...  Då frågar jag Karro vad det är för datum idag? Hon svarar den 11 septemer, varpå jag svarar: DÅ FYLLDE DU JU ÅR IGÅR??? Och fy fan vad dålig samvete jag har. Jag är en sån hycklare. När min vän J ringde mig 4 dagar efter min födelsedag och bad om ursäkt för att hon glömt den var jag SÅ JÄVLA SUR. Jag kunde inte fatta att hon glömt min fucking födelsedag. Det gör man bara inte. Sen går jag själv och glömmer min bästa väns dag 3 veckor senare. Jag vill dö av skam. Dags att krypa under täcket och ta sig en JÄVLA bra funderare på om det är värt att någonsin krypa upp igen. Jag är det värsta "kasta-sten-i-glashus-människan" någonsin och en urdålig vän. Nu ska jag och min vän vinflaskan gå och lägga oss. Fy fan för mina vänskapsegenskaper! Dö!

Bränn ner fucking Willy:s

Gah! Jag fattar inte varför jag handlar där! Så jävla mycket i prisskillnad kan det fan inte vara. Varje gång jag handlar där lovar jag mig själv att det var sista gången men IKKE! Snål-Anna släpar sig tillbaka och blir besviken igen. Denna gången var det inte det vanliga problemet med att de saknar betydande produkter i sitt sortiment (typ mjölk!?) utan denna gången var det personalen jag fick spel på:

Jag kommer in och ska handla, stressad som fan, hunden i bilen, mycket folk i affären och maten ska vara klar innan idol börjar (såklart). Hittar inte renskav som min man önskat till middag. Letar, letar, letar men hittar inte möget. Börjar då leta efter personal att fråga men ser inte röken av några röda skjortor. DÅ, då ser jag en dam 60+ som jobbar där ("jobbar" ha!). Går fram och frågar henne om hon kan hjälpa mig hitta renskavsmöget.
Jag: Kan du hjälpa mig? Jag hittar inte vart ni har renskav.
Hon: Nähä
Jag: ...(?)...kan du visa mig vart det är?
Hon: Kan du inte leta själv?
Jag: ...(??!?!?)... eh, jo, hehe, jag har letat men hittar det inte. Kan du visa mig?
Hon: Om inte du hittar det så varför skulle jag göra det?
Jag: För att du jobbar här och borde väl veta var sakerna finns.
Hon: Ja men om du inte hittar det så har vi väl inte det.
Jag: Jo men jag har handlat det här förut men hittar det inte nu.
Hon: Men titta där du tog det sist.
Jag: (va fan!!!) Det har jag gjort men det är ej kvar där SÅ JAG HITTAR INTE DET. Var har ni renskav????
Hon: (suckar och traskar iväg rakt fram till stället som hon uppenbarligen hela tiden vetat att det fanns på och tar upp en förpackning till mig)
Jag: Naw.... var det jobbigt att behöva arbeta för lönen?!?! (dumme JÄVEL!)
Hon bara stirra vansinnigt på mig och marscherar därifrån. GAH! Världen är full av idioter. Vad gör du i servicebranschen kärringjävel!

Idol

Efter en veckas sjukdom och därmed jävligt dåligt med uppdateringar på bloggfronten (sorry) så ser jag nu äntligen ett ljus i slutet på tunneln. En ledstjärna som kommer förgylla min tillvaro under hösten...

Jag snackar självklart om IDOL! Premiär ikväll kl. 20:00 på tv4. JAG ÄLSKAR IDOL! Det ska bli extra kul att titta på eftersom jag och Jessica var med på audition i Malmö. Det var fantastiskt roligt. Alla var glad, exalterade och stämningen var på topp. Ballast var när hela kön dissar Sibel och vägrar hänga på hennes cheerleaderfasoner. Malmö rockar fett! 

Jag saknade Carolina Gynning och Carina Berg. De var så jävla roliga. Ja menar, vem fan är Peter Jihde? Vad det någon som sa mål? Nä det var inte det... så ta tillbaka Gynning! 

Jag har följt idol sen första säsongen och jag måste säga att jag gillar denna jury så mycket mer än förra. Mys-Anders, Snygg-Andreas och Porr-Laila jämfört med "pinky ande the brain"-killarna och halleluja-Kirshti. Ser verkligen fram emot ikväll speciellt eftersom jag såg massa personer från Näset på Malmös audition. Undrar hur det gick för dem?





Jag kan kanske glädja alla med att den här snubben är med i år igen. Han stod nämligen en bit framför oss i kön!


yearbook yourself


Såhär roligt kan man ha när man inte kan sova för den jävla febern håller en vaken. Varmt, kallt, varmt, kaaaallt, varmt,varmt,varmt, iskallt.
Gå vidare till yearbookyourself.com.


Knark är bajs

Hög-som-fan-person 1: Jag har en skitbra filmidé!
Hög-som-fan-person 2: Öhhh...jaha?
Hög-som-fan-person 1:Den ska handla om aliens som ser ut som människor, JA, och så ska det finns ett läskigt alienmoster... och så fightas de långt ute i rymden men sen råkar de kraschlanda på jorden.
Hög-som-fan-person 2: Höhö...
Hög-som-fan-person 1: ÅH! Men då är det inte nutid i typ USA utan de kraschar i Norge under VIKINGATIDEN. Så de har inga rymdvapen mot rymdmonstert utan ska försöka skrämma ihjäl det med sina långa skägg eller nåt...
Hög-som-fan-person 2: Höhö fy fan vad stört. Skicka jointen.

Voila, resultatet är Outlander och detta är enda möjliga senario till att denna skitfilm blev till och det enda puckot som läser på baksidan och faktiskt finner den intressant råkar vara min sambo. Yeah me!


Blondes have more fun (?)

Carolina Gynning! Läste precis att hon kommer till Malmö imorgon för att signera parfymen Go Girl på Åhléns. Jag gillar verkligen Gynning. Hon är stencool. Diggar henne ännu mer nu när hon lämnat Barbielooken bakom sig och kör den porriga brunettstilen istället. Jag håller helt med om att brunett är det nya blonda. Känns som bimbo-blondin-stilen slagit bakut . Blondiner har alltid varit en symbol för sexighet men nu tar brunetterna över. Hell yeah.
- Världens sexigaste kvinna 2008: Megan Fox
- Världens sexigaste kvinna 2007: Jessica Alba
- Världens sexigaste kvinna för alltid: Angelina Jolie


Haha ok kanske inte varit helt rättvis i valet av representanter för blondinerna. Här kommer en riktigt snygg blondin för att jäma ut det. Ingen bimbo dock:


Maja - The Sounds



Fjortisläppar = gah!

Ligger hemma och tycker fruktansvärt synd om mig själv. Roar mig med att läsa alla storbloggar, vänners bloggar och sist och minst fjortisbloggarna. Där hittar jag dagens irritationsmoment. Indominläpparna. Som en före detta überpenta men överplockade ögonbryn, magtröja, buffaloskor och framförallt utan skam i kroppen borde jag kanske finna viss charm i idominläpparna men helt seriöst, ser töserna inte att de ser sjuka ut? Ok, på min fjortistid var ju mörk läppenna och ljust läppstift inne men vi hade ju kända förebilder som faktiskt såg ut så. Bara på Spice Girls eller Pamela Anderson kunde man ju hitta alla attributen ovan, men vem FAN förutom svenska fjortisar har vita läppar? Det gör ont i mitt makeupartisthjärta. Ja, smaken är som baken men ibland hör den fan hemma där!


RSS 2.0