Cancerkarusellen

Nu har jag fått den. Den beryktade boken Cancerkarusellen, signerad och allt. När Anna blivit skitkänd ska jag sälja den på ebay och bli miljonär, moooahahaha.

Direkt jag kommer hem ska jag börja läsa den. Kommer böla som en gris. Det är nu vid sånna här tillfällen som det faktiskt slår en vilken tragedi hela historien är. Det är så lätt att skämta om det och slå det infrån sig, speciellt nu när det gått en tid.
Men det är inte alls roligt...inte ens lite.



Som sagt, böla som en gris...





Lokalkändis

Min kära vän och kollega Anna har blivit kändis redan innan hennes bok kommit ut! Tidningar, tv och massa andra muppar har varit och intervjuat.  

Anna släpper sin bok Cancerkarusellen under nästa vecka och jag som hjälpt till med lite releasematerial ska få förtur och få mitt ex redan imorgon. Det ska bli mycket intressant läsning. Under tiden som Anna "åkte cancerkarusellen" så jobbade vi ofta tillsammans. Jag har min bild av allt som hände och tycker att jag hade rätt bra koll på hur Anna mådde och kände sig då. Jag tycker jag var ett ganska bra stöd men antagligen hade jag noll koll och Anna bara spelade med för att "skona" mig. Titta! Åter igen lyckades jag vända saker och ting till att handla om mig istället, hehe. Nä som sagt ser jag fram emot att få börja läsa boken som kommer bli en succé! Utan tvekan. 

Läs mer om Anna på hennes blogg och köp boken! Kommer bland annat säljas på Asp bokhandel (Toppengallerian i Höllviken).


Titta vad jag hitta


Mumsfillibabah!
Förresten boys and girls, mark your calendars för 12/3 släpps Eclipsetrailern i samband med att Robert Pattinsons senste film Remeber me har premiär. Mmmm...


Buzz, vargar och Blue keld

Det är verkligen en skön känsla när man får som man vill. När man får käka kakan och samtidigt ha den kvar. Helgen blev precis som önskat (minus att barnvisorna fortfarande nynnas hejdlöst). Lördagskvällen spenderades men Karro och Martin med spel och drinkar. Buzz var det som spelades flitigast. Lite oroväckande att grabbarna utklassade mig och K (vi var ej i lag för då hade vi varit oslagbara som ni kanske minns) i Buzz popquiz (bög någon?) Hahaha, helt seriöst så borde de ha förlorat med vilje för att slippa förlora sin manlighet men FÖRSENT!!

Söndagen fortsatte sen med bio. Wolfman blev det. Tyvärr. Den sög fett. Det va en dåligt gjord skräck-scifi-splatter-movie. Värsta scenen var när en man får sin arm avsliten men armen fortsätter att avfyra en pistol som sista dödsryckningar. Pinsamt. Jag som älskar sci-figenren blev ju extra besviken för jag trodde faktiskt att Wolfman skulle vara riktigt bra. Skulle lyssnat på Karro som suckade redan i inledningen. Nästa tecken på att filmen var dålig var att jag och Karro mitt i började diskutera var Blue Kelddrickan tagit vägen? Inte så populärt bland de andra i biosalongen. Jag blev en sån biobesökare som jag hatar, en sån som sitter och pladdrar hela filmen... Fy på mig


Nästa biobesök måste bli Shutter Island, är skitsugen på den!!


Lördagskväll

Efter en hel kväll och en halv dag med bara barndans på hjärnan är jag verkligen sugen på att göra något kul ikväll. Tyävrr så är det ju helgen innan löning så plånbörsen är tom. Men det finns ju lite saker man kan hitta på en lördagskväll när man inte har möjligheten att spendera en halv fömögenhet i baren (på KB). Men plan är dubbeldate med Karro och Matrin! Kanske gå på bio? Det går ganska mycket som jag är sugen på att se just nu... men alkohol + brädspel är alltid ett lockande alternativ. Speciellt när jag får vara i lag med Karro!! Vi är oövervinnerliga! Det är på gränsen till obehagligt efteråt men ack så roligt att slippa förlora, hehe. Ja men vi får se var fattigmanskvällen bär av.


Peace out!


Var ligger landet där man böjer bananerna?

Väldigt obehagligt hur lätt barnvisor sätter sig på hjärnan? Skulle sett sambons min när han kommer in i lägenheten och hittar mig sprattlandes på golvet och skrålar med till "Var ligger landet där man böjer bananernaaaa? Är det samma land där de bor, indianernaaaaa!!!??" Fantastiskt klämchecka låtar på Funky Kidz. Det är vad jag spenderade min fredagskväll på...barndans. Fröknarna för 4-5 årsgrupperna är och åker skidor så jag fick rycka in och som vanligt har man sjukt bra framförhållning (eller inte) så övandet började på fredagskvällen inför passet som gick av stapel lördag 11:30. Men det gick jättebra... men ett problem kvarstår; hur fan ska jag få ut låtarna ur skallen?

 


Tid

Tiden bara rinner iväg. Det är nästan tre månader sen jag bloggade sist. Handlar kanske inte så mycket om att jag inte haft någon sug att skriva som att jag faktiskt inte har haft tid. Det känns som jag blinkade så var det november, nästa blinkning var det jul och tredje var det idag! Tick tack tick tack. Men nu ska jag skärpa mig och ta tag i bloggandet igen.

Bitterfittan is back!

RSS 2.0