AVUNDSJUK!

Åååååh! Jag vill också se U2 ikväll! Kom in en man på gymmet idag som konstaterade att han bara hann en snabbträning idag för sen skulle han till Götet och se dem. Jag vill också! Big bummer att jag inte skaffat en biljett till dem. Det var iofs inte så länge sen jag var på konsert, jag var ju på Britney's Circus i Köpenhamn men det går ju inte att jämföra!! Britney's konsert var jävligt cool men med det avklädda scenframträdandet och playback kändes det lite lame. På konsert ska man få en helt överväldigande känsla, en känsla som man bara kan få live! Efter B:s show kändes det lite som att man lika bra hade kunnat sitta hemma och lyssna på skivan och titta på p-rulle.

Nåväl. Jag får hålla mig till nästa helg då det är dags för mig och brudarna att åka till Ullevi för att titta på Madonna. Ascoolt! Så långe håller jag till godo med U2 på youtube. Peace out.


Låten är INTE tillägnad torsdagen, hehe.

Nätshoppa

Igår, dagen som inte existerade, så lyckades jag åstadkomma lite nätshopping. Jag köpte bland annat 2 skitcoola t-shirts med Doors- och J.Lennonmotiv. Sen förhandsbokade jag detta från en av mina favoritbloggare Kan Dee. Hoppas det inte tar för lång tid innan det kommer.


Jag hoppade över gårdagen

Gårdagen existerade inte för mig. Borta, räknas inte och därför gör det inget att jag inte uppdaterar förrän idag ju! Dagen innan det dock, ONSDAGEN, var fantastiskt rolig. Förfest hos Lina där vin och 90'talsmusik flödade. Vidare till Babel där kön gick så otroligt, oootroligt långsamt trots att den var uppdelad i två. Jag höll på att pinka på mig! När det väl var vår tur att stå längst framme och visa leg så får vakten syn på något skumt och rusar iväg. Duktiga näsetbor som vi är står vi kvar och väntar på att han ska komma tillbaka medan andra kön stormar ingången och då fattade även vi tröga sydbor vinken och kutade in. Dock kutade jag så långt att jag missade kassan och glömde betala inträde...ops.

Väl inne rullade allt på som vanligt och innan jag viste ordet av så var det dags att gå hem, vilket betyder "nattamad". YES! Falafel it is men vi hade inga kontanter så först fick vi traska runt staden för att hitta det. Minnet från falafelståndet är lite dimmigt av förklarliga skäl men den vanliga diskussionen uppstod:
Falafelmannen - Vad ska du ha för sås?
Jag - Ingen sås
Falafelmannen - Ingen sås?!?
Jag - Nej tack
Falafelmannen - inte ens mild?!

Jag - (men för fan!) Nej tack.
Falafelmannen - Varför inte?
(Nu räcker det, skyll dig själv) Jag - för att jag läst att ni sprutar sperma i era såser...
Sen flydde jag eller blev utslängd, vet inte riktigt så K fick betala allt. ops 2.
Summa summarum; mycket trevlig kväll men ALLDELES för lite skandaler. haha.

Utgång med the bitches

Hell yeah! Det ska bli asball. Det är hur många som helst som ska med både bland min vänner, kollegor och ...ja, vi kan kalla dem övriga! Ser fram emot kvällen med "...dans hela natten lång, grym partymusik i alla dess former, goda coconut och pineapple drinkar, livliga dekorationer, illustrationer, vj's och konstutställningar. Hiphop, R&B, 80's, Funk, Soul, Oldschool, Dubstep, Baltimore m.m.". Unts, unts, UNTS! Nästa inlägg kommer imorgon bitti. Håll utkik efter KARATE(BAK)FYLLA 2, hehe. Ses i dimman!


jobb, jobb och jobb

Man ska inte klaga på att man har ett jobb i dessa tider men jag kan lova att jag hade kunnat mörda, betala eller ligga med vem som helst bara jag fått stanna kvar i sängen en timme till när larmhelvetet ringde i morse. Så otroligt trött! Men väl på jobb så rullade timmarna på med mycket ögongodis och en kollega med lika mycket Gestapoegenskaper som jag. Sommaren är den perfekta tiden att jobba på ett gym så ni stackars knegare som inte gör det, här några av världens snyggaste för er att drägla över. Smaklig måltid :)


Arga Lappen #&!¤! ÄGER!

Hahaha jag kanske är lättroad men denna bloggen måste var ett av de bästa tidsfördriven. Folk är fan dumma i huvudet!
Klicka på bilden för att komma till sidan.

Karate(bak)fylla

Mår som tidigare och som förtjänat. Underhåller mig med stillasittande innomhusaktiviteter idag så som Nemi. Hon är ball:
Så känner jag mig idag

Jag så fort jag ska dricka annat än Güntrum eller Jäger Redbull




Karatefylla

Pust, stön och usch vad jag mår obra idag. Tyvärr är det ännu ett ålderstecken när man inte kan vakna munter som en gök dagen efter ett fylleslag. Istället vaknar man av att magen försöker vända sig ut och in, stapplar på ostadiga ben mot toan och har skallebank hela jävla dagen. Värt besväret? Hell yeah! Hade fett kul igår...tror jag. Nej skämt åsido så hade vi en kalaskväll men ett fantastiskt liveband (Queen Rocket) som spelade musik i min smak precis. Bordsplacering så jag hamnade med bandet under middagen (woohoo "I'm with the band"). Trevlig/full som man är så berättar man hela sitt liv för de som vill/inte vill lyssna, vilket resulterade i att jag fick raggningsrepliken; "Vill du föda mina barn?" Dags att gå! Trion Sex, Drugs and Roch'n'Roll (ni får gissa själva vem som är vad) tog fan i mig en taxi mellan Södra Ingenstans och KB! Ge mig en Jäger Redbull och sen rullade det på och nu sitter jag här och strax har jag huvudet i klosetten igen. Var det någon som sa skål?

Mot 25 årsfest

Mmm, tur att jag har lite kvar tills jag uppnår detta hemska nummer. 25 år. Närmare 30 än tonåring. Halfway to hell. Vet otroligt många fina människor som är 25+ men själv är jag inte redo för det ännu. Innan jag hann fylla min senaste milstolpe fick jag för mig att jag inte var redo för att bli "vuxen". Skrapade ihop en lista på fjortissaker jag kunde göra för att bevisa att jag inte var gammal ännu och bockade av dem en efter en. Pinsamt? Så in i helvete när man tittar tillbaka på det. Då? Absolut nödvänligt!! Det var det eller psyket, hehe.

Fördelar med 25 årsfest då;
- Gratis sprit. Jag och K brukar kunna hinka i oss så vi får fan komma tidigt!
- Liveband. Det ska bli riktigt fett.
- Äldre människor så man känner sig ung och pulig.

Nackdelar;
- Den återkommande frågan "Pluggar du? Nähä....(pinsam tystnad)...eee jag ska väl mingla vidare...". Dö.
- Vad i helvete man ska ha på sig.
- Hitta en lämplig present.
- Se en vän närma sig döden.

Nej skämt åsido så ska det bli jättekul. Födelsedagsbruden är inte direkt känd för att arrangera lame fester. Skål för fan!

Jag är född fel tid.

Jag är född under helt fel årtionde. Jag skulle varit född så jag var ung för 40 år sedan, tiden då allt hände! Hela världen ändrade sig som under ett trollslag. Min blogg kommer nog handla mycket om det samt en vägran att bli riktigt vuxen. Jag vill vara 18 tills jag dör. Inte bli gammal, inte dö men framförallt inte bli "för gammal" för att göra precis vad jag vill! Jag vill kunna var ung, arg och rebellisk utan att bli bitter eller rockmormor.

Jag kan känna en enorm avundsjuka  till det ungdomsliv jag får återberättat av mina föräldrar. Jag har missat The Doors, Jim Morrison själv, kvinnliga frigörelsen, The Beatles, The Rolling Stones, hippies, demonstrationerna, Olof Palme, tiden för groupies, tiden innan man visste att droger var farliga... listan kan göras lång. Tröstar  just nu med min nya favoritfilm "Across the Universe" eller Pamela De Barres bok "I'm with the band". Verklighetsflykt? Självklart. Håll till godo.


RSS 2.0