Premiärbiljetter

Jag lyckades få tag i biljetter till New Moon trots att jag inte sov utanför Royal!


Fan vad bra idol är

Idol är lätt det bästa TVprogramet och jag följer det slaviskt. Kvällens program är HELT SJUKT. Snacka om talang! Calles I get by with a little help from my friends och Eriks The show must go on var ju i en klass helt för sig själv. De andra kan gå hem. Det är slut för er men tack för er medverkan. OK, jag måste säga att jag verkligen gillar Mariette också och jag började gråta av Toves version av Ghetto. Men vad gör Rabih och Eddie där? Falsksång och otakt såhär långt in i säsongen det finns ju bara inte och helt seriöst kan det inte finnas någon som tycker att fucking Bedingfields låt är världens bästa??? Världens BÄSTA??? Nej, jag tänkte väl det. Usch om det skulle vara världens bästa låt så ska jag fan sluta lyssna på musik. Ska göra som Anders Bagge sa och börja lyssna på ljud istället.

På tal om Anders Bagge, han måste vara världens mysigaste myspyskille. Jag tycker sååå mycket om honom och resten av juryn. Tacka fan för att de bytte för förra drog ju ner kvalitén på programmet avsevärt.

Nu börjar andra delen av programet! Hoppas Eddie åker ut! Strike 4.


Klippet Calle inspirerats av. Har jag nämnt tidigare att jag är född helt jävla fel årtionde?


 

Uppdate: VA? Mariette? Vad hände? Zappade folk över när Rabih och Eddie sjöng? Nu jag jag rösta 1000 ggr. Är det nu jag kanske borde kolla med jobb först om det ingår i mitt företagsabonemang att smsrösta i idol? Frågar imorgon... Detta är ju en nödsituation!
Uppdate 2: Yeeeees!

The geek is back

Jag vet att jag kan vara på gränsen till besatt av mina favoritfilmer/böcker men detta visar att jag verkligen inte är ute och cyklar. Jag må vara nördig men har helt rätt! Titta bara på vinnarna av Scream 2009 (typ Oscars för skräck, sci-fi och fantasy), uppenbarligen är det inte bara jag som har vampyrer på hjärnan...

Några av Scream 2009's vinnare:

Bästa fantasyfilm: "Twilight"
Bästa fantasyskådespelerska: Kirsten Stewart (Twilight)
Bästa fantasyskådespelare: Robert Pattinson (Twilight)
Bästa manliga prestation: Taylor Lautner (Twilight)
Bästa Sci-Fiskådespelerska: Megan Fox (Transformers)
Bästa Sci-Fiskådespelare: Chris Pine (Star Trek) -Va fan? Glömde de Shia LaBeouf eller?
Bästa uppföljaren: "Transformers - Revenge of the fallen" -Gilla gilla gilla!
Bästa skurk: Alexander Skarsgård (True Blod)
Bästa skräckskådespelerska: Anna Paquin (True blood)
Bästa superhjälte: Hugh Jackman (Wolverine) -Pulig!
Bästa skräckskådespelare: Stephen Moyer (True blood)
Bästa tv-serie: "True blood"
Bästa utländska film: "Låt den rätte komma in" -Heja Sverige, Heja Sverige!
Årets "Holy Shit!!"-scen: "Harry Potter och halvblodsprinsen" - WTF? Var det allt HP fick?!?

Wohoo! Älskar att ha rätt, Twilight äger, true blood äger, JAG ÄGER!



Tröstbild. Denna filmen står längst upp på min önskelista till tomten.


Halloween

Ja, i helgen var det alltså hallowen om någon mot förmodan hade missat det. Vi firade hemma hos Lina som hade pyntat med lysande pumpor, spindelnät (som fastnade överallt) och äckliga plaskspindlar. Läskigt värre, hehe. Jag gillar verkligen att klä ut mig men det kanske inte är så kontskigt med tanke på att jag gillar allt som har med verklighetsflykt att göra; böcker, film och framförallt genrerna fantasy och sci-fi. Kan det bli mer verklighetsflykt? Nopp men kul är det. Jag var utklädd till Harry Potter och Danne var gangster men alla trodde han var amish. Hahahaha! Hur lyckas man med det?!?! Vi hade också en Calle som var Tina Turner (asbra), diverse katter, en hårdrockare, poccahontas, Jane Fonda, oljeshejk, m.m. ÄLSKA MASKERADER!! Vilken härlig mix. Här kommer lite bilder från kvällen. BU!


RSS 2.0